News 12 Tuesday 2023

Porsche past nieuwe technologie toe in interieur volledig elektrische Macan


news-thumb-image

Porsche past nieuwe technologie toe in interieur volledig elektrische Macan

De volgende modelgeneratie van de Porsche Macan krijgt een geheel nieuw interieur. De volledig elektrische Macan zal worden uitgerust met maximaal drie displays, een head-up display met augmented reality en LED-interieurverlichting met waarschuwingssignalen. 

Het Porsche Driver Experience bedieningsconcept maakt gebruik van een volledig digitaal display en een intuïtieve bediening. Daarnaast wordt de nieuwe Macan geleverd met een 12,6 inch instrumentencluster, een 10,9 inch centraal display en een optioneel 10,9 inch passagiersdisplay.

 Het interieur is voorzien van een lichtstrip met 56 LEDs die kunnen communiceren met de inzittenden. Porsche verwacht de nieuwe Macan vanaf 2024 te kunnen leveren.


Belangrijkste punten:

  • - Porsche onthult nieuwe technologieën en een nieuw interieur voor de volledig elektrische Macan.
  • - De elektrische Macan zal worden uitgerust met maximaal drie displays en LED-interieurverlichting.
  • - Het Porsche Driver Experience bedieningsconcept zorgt voor een intuïtieve en digitale rijervaring.
  • - De nieuwe Macan biedt een 12,6 inch instrumentencluster, een 10,9 inch centraal display en een optioneel 10,9 inch passagiersdisplay.
  • - Het interieur heeft een lichtstrip met 56 LEDs die kunnen communiceren met de inzittenden.

Geavanceerde technologie en luxe interieur

Het interieur van de nieuwe elektrische Macan biedt een combinatie van geavanceerde technologie en luxueuze details. Het is een weerspiegeling van de innovatieve en luxe filosofie van Porsche.

Het Porsche Driver Experience bedieningsconcept is een perfect voorbeeld van geavanceerde technologie in het interieur. Met een volledig digitaal display en bedieningselementen is het rijden van de Elektrische Macan eenvoudig en intuïtief.

Daarnaast beschikt het interieur van de Macan over maximaal drie schermen, waaronder een indrukwekkend digitaal instrumentencluster, een centraal display en een optioneel passagiersdisplay. Hiermee heeft de bestuurder toegang tot alle essentiële informatie en functies.

Luxueuze details zijn overal in het interieur te vinden. De LED-interieurverlichting met waarschuwingssignalen creëert een sfeervolle ambiance, terwijl de lichtstrip met 56 LEDs een moderne en stijlvolle uitstraling geeft.

Maar het hoogtepunt van het interieur van de Elektrische Macan is het augmented reality head-up display. Dit innovatieve systeem combineert virtuele elementen met de echte wereld, waardoor de bestuurder optimaal kan genieten van een geavanceerde rijervaring.
Elektrische Macan: De Toekomst Herdefiniëren met Porsche's Innovatie


De Elektrische Macan van Porsche is een blik op de toekomst van autorijden. Met zijn geavanceerde elektrische technologieën belichaamt deze auto een nieuwe stap in duurzaam en milieubewust rijden, zonder in te boeten aan kracht of stijl.


Voor de liefhebbers van krachtige prestaties brengt de nieuwe Macan meer dan 600 pk en 1.000 Nm koppel, waardoor elke rit soepel en opwindend is. De snelle oplaadmogelijkheid van 270 kW zorgt ervoor dat je altijd en overal met gemak de weg op kunt.


De binnenkant van de Elektrische Macan straalt pure luxe uit, verrijkt met de nieuwste technologieën. Het is ontworpen om comfort en geavanceerd infotainment naadloos te combineren, waardoor elke rit een premium ervaring wordt.


Porsche bewijst met de Elektrische Macan dat duurzaamheid en krachtige prestaties hand in hand kunnen gaan. Dit model toont aan hoe Porsche vooroploopt in de elektrische revolutie en vorm geeft aan de toekomst van autorijden.


De volledig elektrische Porsche Macan is een meesterwerk van geavanceerde technologie vermengd met luxueuze finesse. Met zijn vernieuwde interieur en het geavanceerde Porsche Driver Experience besturingssysteem, biedt de Elektrische Macan een rijervaring die zowel indrukwekkend als onvergetelijk is.De elektrische Macan is een toonbeeld van wat de toekomst in petto heeft. Porsche zet hiermee een nieuwe standaard in de auto-industrie en toont een toewijding aan innovatie en milieubewustzijn. De Elektrische Macan is meer dan een auto: het is een ervaring die de verwachtingen overtreft en een nieuwe definitie geeft aan het concept van rijden.

Financial Lease Porsche Macan bij Hollandia Premium & Porsche centre


Zakelijke Lease van Porsche Macan EV vanaf 2024

De Porsche Macan Electric heeft een geplande lancering in 2024. Je kunt nu alvast contact opnemen met Hollandia Porsche & Premium centre. Onze leaseadviseurs zullen je informeren zodra Porsche de bestellingen opent, zodat je de auto kunt reserveren. Daarnaast blijft de Porsche Macan met benzinemotor beschikbaar om te kopen en voor Financial Lease, zie al onze modellen hier.

Wil je liever niet wachten op een levertijd die wellicht 1 of 2 jaar zal duren dan bespreken we graag de mogelijkheden om nu alvast een van onze beschikbare Macans te kopen. Je kunt later makkelijk bij ons switchen naar de nieuwe elektrische Macan!Toch nu al direct een volledig elektrische Porsche rijden? Neem een kijkje bij onze beschikbare Porsche Taycans in de  voorraad. Direct beschikbaar voor Financial lease of verkoop.

Voor meer informatie over Financial Lease kun je hier alles terugvinden.

En onze volledige voorraad premium auto's vind je hier!

Hollandia Premium & Porsche centre. Jouw Porsche specialist in Noord-Holland

×